BikeMap – uusi hieno reittipalvelu

Marko Suomi on tehnyt Stravan reittitietojen, Mapantin ja Arpotechnon karttojen pohjalta uuden hienon karttapalvelun, BikeMapin


Näin Marko kertoo:

Kiitos ahkeran harrastajaporukan Tampereen alueen maastopyöräpolut on merkittäviltä osin kartoitettu ja luokiteltu ajettavuuden mukaan. Tämä karttadata on ollut tarjolla jo hyvän tovin Arpotechnon ylläpitämällä palvelimella (http://kartta.arpotechno.fi/kartta.html).

Karttadatan helpommaksi hyödyntämiseksi väkersin omaan käyttöön web-sovelluksen jolla voi katsella karttadataa useammasta lähteestä, näyttää kartalla GPS-reittejä sekä tiedostoista että Stravasta sekä piirtää ja muokata omia GPX-reittejä (automaattireitityksen kera) siirrettäväksi vaikka Garminin mittareihin. Toimii myös puhelimessa maastossa suunnistusapuna. Helpottaa uusiin alueisiin tutustumista etukäteen reitin suunnittelemalla tai porukkalenkkien jälkeen ihmettelyä missä oikein ajettiin.

Saattaapi olla jollakin muullakin samanlaisia tarpeita joten saa vapaasti käyttää https://bikemap.finomena.fi.

Piirretyt reitit siirtyvät ainakin Suunnon kelloihin ja olettaisin myös Garminin kelloihin tosin oma kokemus vain Garminin pyörämittareista. Juostessa on myös pyöräilyä sujuvampaa katsoa kännykästäkin suunnistusapuja, Android toimii tuossa hyvin, iPhone heikommin tällä appsilla.

Polkujen väri- eli vaikeustason luokitus tehty maastopyöräilyyn, antaa osviittaa juostavuudesta myös, tosin sillä erolla että punainenkin polku on yleensä ihan ok teknistä juostavaa vaikka fillarilla meneekin jo tunkkaamiseksi.


Voit testata tätä sovellusta myös reittien kanssa.

Voit ladata Kaupista testilenkin tiedoston täältä ja sen jälkeen lisätä BikeMapiin tuon tiedoston. Lähtopaikka on UKK-parkkis. Bikemap näyttää sitten sijaintisi pyöreällä punaisella pallolla

Tässä reitti ladattuna nettisivulle

bikemap.PNG

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s