Lähilenkki – matalan kynnyksen ohjattu polkujuoksulenkki. Tule mukaan!

#Lähilenkki-kalenterista

#Lähilenkki-kalenterin talvelle 2018-2019 tuottavat yhteistyössä Tampere Trail Running ja LähiTapiola Pirkanmaa. Tarjolla on kaksikymmentä matalan kynnyksen ilmaista yhteislenkkiä aloittelijoille joulukuusta huhtikuuhun. Lenkkejä vetävät TTR:n jäsenet ovat käyneet Suomen Ladun polkujuoksuopaskurssin. Polkulenkkejä järjestetään ympäri Tampereen seutua: Kaupin urheilupuistossa, Kyötikkälässä (Kangasala), Hervannan Suolijärvellä, Sarpatissa (Nokia) ja Teivaalanharjussa (Tampere/Ylöjärvi).

Lenkkikalenterista löytyy tapahtumia sekä arkena että viikonloppuisin. Viikonlopun lenkit järjestetään valoisaan aikaan mutta arki-iltaisin liikutaan pimeässä, jolloin otsalamppu on pakollinen varuste.

Vauhtiryhmiä on yleensä sekä kävelijöille ja hölkkääjille omansa. Lenkeillä jaetaan laji- ja välinetietoutta sekä tutustutaan kaupunkiluonnon parhaisiin polkuihin. Vasta-alkajille suunnattujen lenkkien lisäksi Tampere Trail Running järjestää jäsenilleen myös vauhdikkaampia ja pidempiä lenkkejä.

Talven #lähilenkki-kalenteri löytyy kalenterista osoitteessa https://tamperetrailrunning.fi/lahipolut , josta näet kulloisenkin lenkin ajankohdan, lähtöpaikan, vetäjät ja vauhtiryhmät. Lisäksi tietoa myös lenkkimaastosta.

Ensimmäinen #lähilenkki on kello 17 tiistaina 4.12 Kaupissa. Samassa yhteydessä on myös Salomonin ja Petzlin tuote-esittely ja testaus. Pimeälle polulle pääsee siis turvallisesti.

Itse lajista

Polkujuoksu on voimakkaasti suosiotaan kasvattava laji, jossa juostaan kapeilla metsäpoluilla.  Luonnossa liikkuminen tuo juoksuun paljon elementtejä, joita et tasaisella tiellä saa. Tampere Trail Running järjestää yhteistyössä LähiTapiola Pirkanmaan kanssa tämän talven aikana 20 matalan kynnyksen polkulenkkiä. Lenkkien kohderyhmänä ovat sekä aloittelijat että aktiiviset juoksijat, jotka haluavat kokeilla lajia opastetusti.

Tampere Trail Running

Tampere Trail Running on yli 1300 jäsenen Facebook-harrastusryhmä. FB-yhteisössä jaamme tietoa lajista ja kaverilenkeistä, sekä teemme matkoja suomalaisiin polkujuoksutapahtumiin. Tervetuloa mukaan kokeilemaan lajia turvallisesti!

#tamperetrailrunning #lähitapiolapirkanmaa #lähilenkki #lähiliikunta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s