Road to Himos Extreme 2019, osa 3. Marraskuu

Monien iloksi tarinani jatkuu jälleen. Ensi kesän HimosExtreme sai tänään seurakseen ilmoittautumiseni HimosWinterTrail tapahtuman Extreme (25km) matkalle. Himos @Jämsä olen tulossa taas käymään. Päivämäärä on 9.2.2018, mikäli joku haluaa haastaa minut tai muuten vaan kokee tarpeelliseksi merkata kalenteriin (tuskin ihan tolkuttoman ylivoimaista estettä saan sinulle rakennettua, mutta yritys on kova). Halvin hintaporras on muuten voimassa vielä huomiseen saakka (28.11.). Alehaukat aaaaawink aaaawink.

Marraskuun treenit ovat sujuneet hyvin ja kokosin yli 100km juoksua tässä kuussa, joka on hyvin ja riittävästi just nyt. Suurin osa kotimetsässä erilaisia nopeampia ja hitaampia kirmailuja. Tärkeintä on kuitenkin ollut säännöllisyys. Juoksun lisäksi olen onnistunut jumppaamaan, kiipeilemään ja taas innostunut lihaskunnosta. Hyvät asetelmat erinomaiseen juoksuvuoteen 2019 näyttäytyvät selkeinä horisontissa kunhan tahti pysyy samanmoisena. Näen jo valveunina, kuinka luminen polku avautuu edessäni ja sen päässä kirkkaat salamavalot ja joukko urheiluruudun toimittajia kyselevät miten joku on näin nopea, ketterä ja silti näin vaatimaton. Vastauksena annan mysteerisen litanian erilaisia totuuksia elämästä, itselleni tärkeistä asioista ja loppuun kiitän tulevia sponsoreita ja kotiväkeä tuesta. Mahdollisiin lisäkysymyksiin en jää vastailemaan. Tietenkään.

Mieli ja keho on hiljalleen saatu toimimaan just eikä melkein. Treenaaminen maistuu paremmalta kuin koskaan ja sain jopa pieniä vieroitusoireita, kun en ehtinyt lenkille viikonloppuna. Tähän erilaisia osatekijöitä on monta, mutta tärkeimmät on positiivinen somepalaute (yli 5tykkäystä/per postaus ja 80 uutta insta seuraajaa). Toiseksi uudet ja vanhat juoksukaverit. Kolmanneksi aina vaan sopivammat varusteet. Viimeisenä itselleni kirittäjäksi on noussut Strava, joka piiskaa kohti parempia tuloksia. Mahtisovellus, joka päivittyy automaagisesti Suunnon kellostani puhelimen kautta. Kaiken edellä mainitun lisäksi ilmoittautumiset tuleviin kisakoitoksiin auttavat huomattavasti tavoitteellisessa treenaamisessa. Maaliin pitää ja on pakko päästä, sitä varten olisi hyvä kartuttaa kilsoja lenkkitossut jalassa.

Ja nyt edelleen kohti joulukuuta. Tärkeänä lisänä aiempaan aion harrastaa poikkeuksellisen paljon pakkaslenkkejä, ettei Himos selätä miestä, trikoita tai haaveita maaliinpääsystä.

IMG_20181127_173910_527

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s