Mörkö-Pirkka 2019 (UT)

36,46km, Pirkan hölkkä reittiä, mutta polkuja mukaillen. Tämä lisäsi ilmeisesti vähän nousua ja paljon lisää polkua.

20191031_224517_0000.png

Lähtöpaikka oli Valkeakosken tehtaan kentän tuntumassa, johon kikkailimme bussikyydillä. Maali oli perinteisesti Nirvassa. Reitistä minulla ei sitten kokemuspohjaista analyysia parempaa ollutkaan. Luotin lenkin vetäjiin, kuin Neuvostoliittoon. Erehtymätön ja aina oikeassa. Kunnes ei enää ole.

Tiesin kelin olevan itselleni hitusen haastava. En osaa vielä optimoida vaatteita pienellä pakkasella ja jänteikkään kehoni takia palelen helposti.

Alussa vauhti oli kuitenkin sen verran reipasta, että keho lämpeni ja matkanteko maistui. Alkumatkasta sain kuitenkin puhelinsoiton ja reissusta oli unohtunut kolme polkuilijaa. Onneksi täydellisesti suunniteltu GPS-koordinaatioanalyysi ja tilannearvio toi puuttuneet urheilijanuoret mukaan ja porukka kasvoi 19. kauniiseen sporttinuoreen. Keski-ikää en yksityisyydensuojan takia mainitse. Ei ala kuitenkaan kolmosella…

Reissussa on leppoisaa rupatella ja matka taittui. Vauhti oli sopivan maltillinen. Olin ottanut mukaan karkkipäivän herkut ja litran vettä. Noin 3h juoksentelun jälkeen jaloissa oli jo pieniä väsymyksen tunteita. En antanut tämän häiritä suoritusta.

Varusteista sen verran, että kengät toimi moitteetta ja lampussa riitti valoa koko juoksun ajaksi. Tämä on huipputieto tulevaisuuden seikkailuja varten. Pieneen pakkaseen saa pukea hieman enemmän päälle ja vaihtopipoa olisi voinut harkita vaihdettavan matkalla. Lopussa on saatava takki melkein välittömästi päälle tai tulee horkka. Horkka kesti kotiin ja lähti sipsillä. Matkalla on otettava jatkossa kofeiinia. Ei tuu muuten mitään. Koko yön keho oli outo, mutta aamukahvi pelasti.

Loppuaika oli 5h14min ja joitain sekunteja. Tästä ajasta noin tunti oli taukoja tai sen kaltaisia. Erinomainen häppeninki ja mukava lenkkiseura kruunasi perjantai-illan ja yön. Kiitän. Ensi vuonna uudestaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s